Search key words: sobe, apartmani, privatni smještaj, rezervacije
                            herceg novi, kotor, tivat, boka kotorska, crna gora
 
 

www.bestofboka.com

Reservation Desk
Dobrodošli u Boku Kotorsku !!!       Dobrodošli u Crnu Goru !!!
  English  

Naši jezici

Kontaktirajte nas
 
 

Tip smještaja:

 Apartmani

Lokacija:

 Bijela /12 km od Herceg-Novog/

Šifra smještajne jedinice:

 RDA0103

 
Dva četverokrevetna apartmana u Bijeloj kod Herceg-Novog na samoj obali mora. Apartmani se nalaze jedan do drugog na prvom spratu privatne kuće. Udaljenost od mora je nepunih 10m!
 
S obzirom da su oba apartmana identična ovdje je prikazana unutrašnjost samo jednog od njih.
 
Oba apartmana su klimatizovana I potpuno opremljena (TV, kuhinja, frižider, kupatilo)

Sa balkona apartmana se pruža fantastičan pogled na more. Mala plaža se nalazi tik ispred apartmana i na raspolaganju je gostima. Vlasnik besplatno obezbjedjuje gostima suncobrane na plaži i svakodnevno čisti plažu. Odmah pored plaže se nalazi i parking za goste apartmana koji uvjek imaju rezervisano mjesto za svoj autombil i to potpuno besplatno.

Pored ove male plaže na raspolaganju su takođe plaže lijevo i desno od nje, kao što možete vidjeti na slikama. Sve slike su napravljene sa balkona apartmana.

U neposrednoj okolini apartmana ne nalaze se kafići i klubovi na otvorenom tako da buka ne ometa boravak i odmor, no sa druge strane itekako se može uživati u ljetnjem provodu jer se nedaleko nalazi Villa Azzurro i Villa Mirelli sa uvjek dobrim sadržajima za večernji provod.

Grad Herceg-Novi se nalazi 12 Km od Bijele. Od bijele ka Herceg-Novom postoje redovne cijelodnevne autobuske linije na svakih 20 minuta. Autobuske linije prema Kotoru i drugim djelovima zaliva su takođe dobre i redovne.

Na udaljenosti od oko 2km od apartmana se nalazi brodogradilište u Bijeloj. Aktivnosti brodogradilišta ne utiču na kvalitet vode i vazduha oko apartmana zato što se isti  nalazi na povoljnoj poziciji gdje morske i vazdušne struje pozitivno utiču na okolinu i čine boravak ugodnim.

 

Cijena dnevnog najma jednog apartmana

jun i sept.

30 €

01.-15. jul.

35 €

16. jul i avg.

45 €

           

          
          
          
          
          
          
 

                                                       INFORMACIJE / REZERVACIJE

 

 
 
 
 
 

 

Copyright 2012 © DeskBestofBoka, All rights reserved.